Search
  • vilneiflorin

Mai vreau să fiu polițist !?

Sunt mândru că sunt român....o vorbă tot mai des întâlnită, spusă din suflet ori din rutină ?


În România de astăzi vinovații de serviciu: polițiștii !


Frumoasa noastră țară merită o poliție corectă, dreaptă, autoritară, cu dotări adecvate și condiții corespunzătoare de muncă ?


Tupeul, aroganța și sfidarea legii lovește din nou.


Astăzi, "câinele de pază" al societății, polițistul român, și-a primit o palmă de la un "nimeni", de la un "băi, te dezbrac", "cine te crezi tu bă", "eu sunt cineva, am bani, am putere", etc., etc.


Oare acești oameni cu suflet, cu familii, cu copii, cu mult bun simț, cu multă conștiință și iubire fața de această meserie ce își pun zilnic viața în slujba cetățenilor, de multe ori gratuit, mai pot răbda mult ?


Cât mai poate răbda polițistul umilința celor pe care îi apără, aroganța și tupeul celor care încalcă legea, sfidarea autorităților și nenumăratele promisiuni ?


Câți colegi mai trebuie să ne părăsească pentru a înțelege pericolul și direcția greșită înspre care ne îndreptăm ?


Cât mai putem face față în actualele condiții fenomenului infracțional tot mai sofisticat și complex fără o finanțare corectă ?


....................................................................


Putem identifica ușor vinovații, dar cangrena ce a cuprins această instituție nu va mai putea fi oprită, iar vinovații pentru haosul creat, pentru destabilizarea acestei instituții, poate vor răspunde în fața lui Dumnezeu.


Să ne ferească Domnul de o revoltă a celor care zilnic și-au pus și își pun viața în pericol pentru...."vânzătorii de promisiuni", posesorii de imunități, beneficiarii de privilegii, oportuniștii de ocazie cu indemnizații și pensii speciale, profitorii funcțiilor publice,...........


Bruma de speranță a Poliției Române a rămas acum pe umerii actualei generații, elevii școlilor de agenți de poliție și studenții Academiei de Poliție, pe care îi vom sprijini necondiționat.


Împreună vom avea de schimbat o mentalitate greșită de generații, o clasă politică învechită ce trebuie să aibe respectul față de lege, să respecte uniforma statului, să ne elaboreze legi, să ne asigure o finanțare corectă, o logistică pe măsura nevoilor, pentru o ordine și o siguranță publică liniștitoare pentru toți cetățenii.
:-( :-( :-(

28 views0 comments

Recent Posts

See All